BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

Wednesday

Hadiah Dari Ain


Pon! Pon!!

Petang semalam semasa saya di dapur, terdengar bunyi hon kereta kat depan. Loceng kat pagar dah lama rosak, memang susah la sikit bagi siapa2 yang nak memanggil orang kat dalam rumah. Kalau kawan2 yang datang, memang kena call lah bila dah sampai depan rumah....


Berlari sikit pegi jengok 'siapa' kat luar, intai melalui sliding door.... Ohh...rupanya van Pos Laju yang berhenti betul2 depan rumah.

....................

...Sukanya hati.... alhamdulillah... dapat kiriman sesuatu yang istimewa dari Ain *teman blogger yang sekarang menetap di Masai, Johor*.


Ain dah inform thru e-mail dua tiga hari lepas nak kirimkan saya acuan kueh cara yang bermotif bunga2....cantikkkk sangat....ain kirim dua keping acuan, yang berbeza saiz bunganya, satu bunga kecil, satu lagi saiz bunga yang besar sikit...


TQVM
ain.... first time akak dapat hadiah dari rakan blogger.... tq sebab akak tersenarai untuk dapat hadiah dari ain tanda persabatan yang selama ini hanya berlangsung melalui tulisan di paparan monitor....


InsyaAllah boleh buat macam2 guna acuan yang ain kasi ni.... kueh cara boleh, akok boleh, baulu boleh, putu kacang pun boleh....nanti bila akak jadi buat sume-sume tu akak postkan N3 ya....heheh

Orite ain, sekali lagi tima kasih ya....budimu dikenang..... :))


Menu A - Z