BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

Tuesday

Menu Raya ke-4 Aidil Adha

Alhamdulillah, dua tiga menu terhidang pada hari Sabtu lepas iaitu hari raya ke-4 Aidil Adha. Pagi2 dah masuk dapur sebab fikirkan hari tu last dapat masak2 hidangan yang spesil sikit buat anaknda sebelum esoknya sume2 nak kena balik campus masing2 dah....

Menu nya:

Alhamdulillah, lunch ngan dinner pakai duk ulang makan yang mana ada tu je...

Keesokannya baru sambung balik masak daging kurban*Daging Goreng Buku + Singgang Daging + Sayur Campur* Sambil2 tu wat Velvet Muffin lagi untuk bekal anaknda balik hostel...sayonara anak2ku....

sila klik gambar untuk resepi Velvet Muffin

6 comments:

Sueozana said...

Salam fzi..

Fzi skeluarga sihat?

Uishh...teruja kak sue tgok menu aidiladha fzi...bestnyer! Nti kak sue nak mgendeng2 dtg umah fzi waktu raya next time.. jgn tutup pintu k..? He3x..

fzi said...

Wsalam k sue..
Alhamdulillah kami sihat walafiat, diharapkan k sue n family pun begitu juga... :)

hehe... menu rojak-rojak sume k sue... ya lah, bila tanya anak teruna dan papa diaorang nak nasik kapit kawin, bila tanya anak2 pompuan nak macaroni tomyam dan rendang... so camtu la sudahnya menu hari tu...hihi

Selekey la k sue maghi jalle deh.. ley makke nasik dagge..hehe

umi said...

bestnya kat sini..byk resepi tradisi kelate, mmg favorite nih! hari2 mesti nak jenguk sini. umi add ye!

fzi said...

umi...
Alhamdulillah..tumpang hepi kalu ada yang suka ngan menu kelate... jemput la umi datang jenguk lagi, tapi maaflah kalu kengkadang ada selingan ngan menu yang bukan 'kelantan mari'...hehe

Suzi said...

salam akak,
amboi meraihnya menu.
pulut pagi tu , rasanya manis ke kak?

fzi said...

Wsalam suzi...
..ituler, boley tahan meriah...hehe

Pulut pagi tu memang rasa manis suzi.. masuk nise aka gula melaka masa kukus.. sedap dan kenyang.. :)

Menu A - Z