BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

Thursday

Pavlova untuk kakak


Hmmm.... masih lagi citer pavlova.. :)

Weekend pegi ziarah kakak, 2 in one sambil hantar abang... jadi berkelah lah sume bawah gazebo kat Mahallah kakak.... makan nasik berlauk-kan hati pedal goreng kicap, kari ikan tenggiri dan kacang panjang goreng sambal.

Minumnya pula air nyor muda yang papa ambik fresh dari pokok... alhamdulillah :)

Dessertnya sudah tentulah Pavlova.. khas untuk kakak yang dah dua minggu tak dapat balik..
Tapi deco atas pavlova ala-ala kadar je ya kak, boh kiwi je stoberi nya takde... mama n shilah dah mmutar cari kat tesco n Grand Union... takde..

Takpe deco tak cantik pun tetap best kan... :)

Menu A - Z