BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

Wednesday

Chicken Chop di Cafe Mahallah Ali


Alhamdulillah semalam lari kejap ke uia untuk selebret befday kakak, anaknda Nur Farihin. Hepi Sweet 19th anakku... semoga bertambah TAQWA...amin ya rabbal a'lamin..

Mama tak sempat nak buat kek pun, just singgah beli hadiah je kat kakak. Hadiah bersama pulak tu ngan papa iaitu sehelai T-Shirt Muslimah kaler biru firus...cantik.... :) Shilah pun bagi boxes yang colourful, cantik dan praktikal... senang kakak nak baling barang-barang dalam tu... haha

Selebret befday kakak kat Cafe Mahallah Ali yang terkenal sedap-sedap makanannya. Abang yang suka rekemen Cafe Ali kat kita kan.. Hari tu kita dah rasa Nasik Arabnya, kali ni kita terai Chicken Chop nya pulak.. ley la compare sedap kat Ali ke sedap kat Cafe Zubair.. *tapi rasa cam lagi sedap ciken cop kita... he he* Jus manggo ais blended nya semalam teramat la best. Air Yogurt yang jadi buah mulut kawan2 abang pun boleh tahan best, kan...

Kenyang makan Chicken Chop semalam... Rite kakak, mama tulis kat blog sebagai kenangan selebret befday kakak kat Cafe Ali. Nanti kakak n abang balik cuti raya haji kita buat Nasi Dagang InsyaAllah. Balik dari uia semalam, mama papa n shilah singgah jumpa Ba'an kat pick-up point Petronas Jalan Ulu Kelang untuk ambik 5kg beras Nasik Dagang yang Ba'an tolong beli masa balik Kelantan. Ba'an bawak nise kapong lagi 3 plastik wat tambah yang hari tu. Oh jenuh la mama wat bubur n pengat kalu camni... :)

Happy befday kakak... :)


Menu A - Z