BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

Wednesday

Kiriman Dari Zalieda


"Ini Fzi ke? "

"
Hmmm...iya...dari Nation Wide ke?", Saya terus meneka bila tengok nombor yang tak berapa familiar tertera kat skrin talipon.

"Ya, ya betul... cik pukul berapa ada rumah.... mau antar barang... sebelum pukul 11.00 boleh?"

"Ok boleh..... nanti akak tunggu, tapi encik tolong hon kuat2 sikit ya, loceng kat gate rosak... "Saya siap2 pesan suh bunyikan hon kuat2 sebab dah miss first delivery sebelum raya cina hari tu. Kesian terpaksa diaorang datang antar lagi sekali.... soriiiii.....


Alhamdulillah hari ini dapat kiriman istimewa dari Zalieda yang tinggal kat Muar, Johor. Kali kedua menerima kiriman hadiah dari rakan blogger. Tempohari dapat kiriman dari Ain, juga rakan blogger yang tinggal di Johor. Walaupun hanya kenal2 melalui dunia maya, namun alhamdulillah kemesraan tetap terjalin even tak pernah bersua wajah di alam realiti. Hanya berbalas kata melalui blog, e-mail dan sms je sepanjang perkenalan.


Timakasih banyak atas ingatan zalieda buat akak tu.... budimu dikenang ya..... nanti akak terai buat soto ngan mee bandung pakai rempah ready-made yang zalieda kasi tuh ya....tentu best tuh.... Pasti akak publish dalam MENU nanti.... akak dah boleh bayangkan buh eksesori udang ngan sotong yang big size dalam menu tu nanti... hehe

TQVM :))


Menu A - Z