BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

Monday

Rojak Mee Kelate lagi.....



"Papa teringin nak makan 2 benda...Rojak Mee ngan Nasi Goreng..."

Ohh papa teringat sangat la tu nak makan sampai tiba2 je sebut nak makan 2 menu tu masa kitaorang ramai2 duk tengok citer Boys Over Flowers *citer Korea di 8tv yang tengah hot di masa kini... :)* dua tiga malam lepas. Saya hanya berpaling, senyum dan angguk2 je tanda setuju sebab masa tu duk fokus tengok Gu Jun Pyo dengan Jan Di. Citer faveret saya ngan anak2 tuh, tiap2 malam takleh miss.... heheh

Masa iklan baru cakap...."k pa, nanti mama buat ek... :))


Jadi semalam selamat la sudah buat Rojak Mee Kelate lagi.... Kalu rasa nak makan memang kena buat sendiri sebab payah nak cari kat sini orang jual rojak mee yang pure kelate punya. Yang jual2 tu ada yang nampak sama, tapi bila rasa, frust sebab rasa tak serupa....huuuu

Kalu ada yang minat nak buat Rojak Mee Kelate ni jemput tengok resipinya dekat SINI ya.... timakasih :D


Menu A - Z