BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

Tuesday

Banana Split

...mmmm....pagi eskrim...petang eskrim....malam pun makan eskrim lepas dinner...

Sementara stok masih ada, sume duk ngulang2 makan eskrim.... eskrim beli je...tak reti buat sendiri....resipi nya ada, tapi biasa lah kalu dah awal2 lagi letak sign-board 'mim alif lam sin' kat kepala tu....memang kompem takde nak buatnya..... heheh

"Banana Split satu!!", amboi sedapnya sume meng'oder'.... :)

...ni mama citer satu2 cane nak serve banana split nih... pasni sume bangun buat sendirik... :))


  • eskrim
  • pisang berangan dibelah dua
  • cream wafer stick
  • choc. rice
  • crackers *any kropok yang sesuai*
  • sedikit karamel/madu
  • buah peach dlm tin *kalu ada*
p/s....
***kalu ikut akak suka makan eskrim ngan tapai... kalu nak tau cane nikmatnya, cuba try test tengok... :))
***kalu nak tau rahsia banana split yang sedap, sila klik di SINI...


Menu A - Z