BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

Sunday

Singgang Tulang Gear-Box

Assalamualaikum.

Malam tadi buat masak singgang lagi.... tapi singgang Tulang Gear-Box *ada belen2 lagi tulang  lembu yang raya kurban hari tu*

Pestaim buat singgang pakai tulang gear-box ni.  Timbul idea nak buat sebab teramat le teringinnya nak makan bila tengok kat blog en zul ada citer pasal Singgang Gear-Box ni...   :)

Ishk tak leh jadi nih, takkan nak tengok je kan.... mesti nak kena buat nih... selalu abih2 menyinggang pakai tulang rusuk lembu tu je, kali ni kita bergear-box la pulak ya...hehehe

Best...sume suka semalam...hirup2 kuahnya sampai licin.... :)


Resepi boleh klik di SINI.... timakasih buat en zul yang cetuskan idea buat saya    :))

Menu A - Z