BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

Sunday

Roti Bakar sapu Kaya

Alhamdulillah, pagi ni kenyang bersarapan roti bakar dengan nescafe sorang satu mug. Roti tu bakar atas pan yang jadi tempat menjala roti jala tuh. Bakar atas kuali leper ni lagi best rasa roti tu berbanding bakar dalam toaster/pembakar roti. Rasa lagi umphh!  Terkenang macam makan kat kedai White House pulak... kedai tu memang fames nun depan Masjid Muhammadi di Kota Bharu...  :))

Dah siap bakar, sapu sebelahnya dengan butter, sebelah lagi dengan Kaya Homemade (kaya yang selalu buat untuk inti pau). 

Tapi ada satu yang kurang dalam breakfast pagi ni.... takde telor masak separuh... stok telor habis sudaa... heheh

Oya sebagai selingan..... sebut pasal kaya, ada cerita lucu pasal kaya ni... buat yang suka senyum pagi2 jemput baca kisah pasal kaya kat SINI....  :))

Menu A - Z