BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

Friday

Kerutup Udang


Assalamualaikum...

Sekejap je hari tu semangat nak boikot makanan berlemak, berminyak dan berkolestrol.... sekarang ni alahai dengan berat hati terpaksa sambung balik.... huuuu... hati tu tak berapa kuat untuk tahan dari tak makan gulai, kari dan kengkawan yang seangkatan dengannya... :)

Maka terhasillah Kerutup Udang untuk lauk dinner kami malam tadi.... sementelah ada udang yang saiz besar sikit *terbesar sikit je..* yang beli weekend lalu, itu yang terlintas nak buat Kerutup Udang... Alhamdulillah saya just masak dua lauk je semalam Kerutup Udang saing dengan ikan goreng.... nak buat sayur untuk sempurnakan menu, intai2, belek2 dalam peti semua dah pinish... huuuu

Resepi Kerutup Udang lebih-kurang sama dengan Kerutup Daging...
Jemput tengok di SINI.....
Sekian, selamat berhujung minggu buat semua...Wassalam... :))


Menu A - Z